Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ε, στην προσπάθεια ενεργοποίησης της προβολής της Εταιρίας μας στο διεθνές επιστημονικό περιβάλλον της Γαστρεντερολογίας, αποφάσισε μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του 3ου Διεθνούς Αθηναϊκού Συμποσίου 2016 να ζητήσει και να επιτύχει ΔΩΡΕΑΝ χώρο στο UEGW της Βαρκελώνης με σκοπό τη δημιουργία ενός περιπτέρου.

Η κίνηση αυτή απέβλεπε:

  1. Στην ενημέρωση των χιλιάδων συμμετεχόντων συναδέλφων στο UEGW για το 3ο Διεθνές Αθηναϊκό Συμπόσιο που θα διεξαχθεί στη χώρα μας με μεγάλη συμμετοχή ως ομιλητών και εκπαιδευτών παγκοσμίως γνωστών γαστρεντερολόγων και ενδοσκόπων.
  2. Να καταγράψει στοιχεία με συμπλήρωση κάρτας προεγγραφής ή με αντίστοιχο scan του badge του γιατρού προσβλέποντας στη συμμετοχή πολλών ξένων συναδέλφων στο Συμπόσιο.

Η ΕΓΕ απέδειξε στη Βαρκελώνη πως διακρίνεται από μια υψηλών προδιαγραφών οργάνωση που αποτελεί μια κατάκτηση για την γαστρεντερολογική κοινότητα της χώρας μας στη δύσκολη αυτή εποχή.

Η ΕΓΕ προσβλέπει στην ενεργό υποστήριξη των συναδέλφων στην προσπάθειας της για την επιτυχία του 3ου Διεθνούς Αθηναϊκού Συμποσίου.

3rd-international-symposium-newsletter