Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εν όψει του προσεχούς συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκόπησης (ESGE Days, 25-27 Μαρτίου 2021), το οποίο λόγω της πανδημίας θα μεταδοθεί διαδικτυακά και θα περιλαμβάνει πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, τις τελευταίες εξελίξεις στην ενδοσκόπηση, ζωντανή επίδειξη περιστατικών ενδοσκόπησης, συζητήσεις και επιστημονικά συμπόσια, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

1. Όσοι πρόκειται να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν με μια προνομιακή επιπλέον πληρωμή να αγοράσουν το πακέτο – προσφορά: «Package Offer: New ESGE Individual Membership plus ESGE Days 2021». Με το πακέτο αυτό, όποια μέλη μας το επιθυμούν, εγγράφονται ως μέλη της ESGE σε προνομιακή τιμή και ταυτόχρονα εγγράφονται για την παρακολούθηση του συνεδρίου «ESGE Days».

Η εγγραφή σας στην ESGE σας παρέχει σειρά προνομίων όπως τη συνδρομή στο περιοδικό Endoscopy, πρόσβαση στην περιοχή του site της ESGE μόνο για μέλη, εκπαιδευτικό υλικό και βίντεο, εκπτώσεις στις εκδηλώσεις της ESGE και άλλα προνόμια που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή σας.

2. Από το 2020, η Ελλάδα μαζί με άλλες 24 χώρες μοιράζονται τη συμφωνία του διπλού μέλους Ενδοσκοπικού Τμήματος ΕΓΕ - μέλους ESGE (Dual Membership agreement ESGE – HSG) σύμφωνα με την οποία το κόστος εγγραφής τους στην ESGE μειώνεται στα 150 ευρώ αντί του κανονικού κόστους των 195 ευρώ.

Η ΕΓΕ ενθαρρύνει ιδιαιτέρως τα μέλη του Ενδοσκοπικού Τμήματος να στηρίξουν τη συμφωνία του διπλού μέλους ώστε, ενώ οι ίδιοι θα απολαμβάνουν τα προνόμια της διπλής εγγραφής, ταυτοχρόνως η χώρα μας θα απολαμβάνει τα προνόμια της ενισχυμένης
εκπροσώπησης στην ΕSGE.

Ι. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Πρόεδρος
Δ.Σ. ΕΓΕ

Κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
Πρόεδρος
Ενδοσκοπικού Τμήματος ΕΓΕ