ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

Έτος Ιδρύσεως 1952

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος
Δ. Ταμπακόπουλος

Α’ Αντιπρόεδρος
Ι. Γουλής

Β’ Αντιπρόεδρος
Κ. Κοτζάμπαση

Γενικός Γραμματέας
Ν. Βιάζης

Ειδικός Γραμματέας
Μ. Οικονόμου

Ταμίας
Γ. Καραμανώλης

Μέλη
Κ. Θωμόπουλος
Κ. Τριανταφύλλου
Δ. Χριστοδούλου

ΤΜΗΜΑΤΑ (Πρόεδροι)

Ενδοσκοπικό
Ι. Καρούμπαλης

Παγκρέατος-Χοληφόρων
Ι. Παπανικολάου

Ογκολογικό
Δ. Τζιλβές

Παχέος Εντέρου-Πρωκτού
Ι. Παπακωνσταντίνου

Βορείου Ελλάδος
Ο. Γιουλεμέ

Δοκίμων Μελών
Κ. Μιλτιάδου

Νοσηλευτικό
Β. Χασκώνη

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ

Πρόεδρος
Σ. Μιχόπουλος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

Πρόεδρος
Γ. Παπαθεοδωρίδης

ANNALS OF GASTROENTEROLOGY
Δ/ντής Σύνταξης
Ι. Κουτρουμπάκης

Αθήνα 4 Σεπτεμβρίου 2017
Α.Π. 7551

Προς: τα μέλη της ΕΓΕ

Κοινοποίηση: Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης Λάτσης»

ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Πρόληψης Καρκίνου Παχέος Εντέρου Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία – Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης Λάτσης»

Το ΔΣ της ΕΓΕ στην πρώτη συνεδρίαση του το 2018, θεώρησε ως εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα την δυνατότητα ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος μέσω της κολονοσκόπησης.

Για την διενέργεια μιάς ενημερωτικής εκστρατείας, η ΕΓΕ απευθύνθηκε στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης Λάτσης», επειδή είναι γνωστές οι ευαισθησίες του Ιδρύματος σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας οι οποίες αποτελούν συνέχεια των αξιακών αρχών του εκλιπόντος Ιδρυτή του.

Από το Ίδρυμα υπήρξε ολόθυμη και άμεση ανταπόκριση τόσο στην βοήθεια χάραξης της στρατηγικής όσο και στην οικονομική κάλυψη της καμπάνιας.

Το πρόσφατο συμβούλιο της ΕΓΕ (22-06-18) πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση στους χώρους του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννης Λάτσης», όπου σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία NEWTON, αποφασίσθηκε η υλοποίηση της καμπάνιας με χρόνο έναρξης τα τέλη Σεπτεμβρίου 2018.

Η ενημερωτική εκστρατεία θα έχει διάρκεια, θα καλύπτει μήνυμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς και θα επεκτείνεται επίσης σε παράλληλες ενέργειες, λόγου χάρη συνεντεύξεις, ομιλίες.

Για την άμεση ανταπόκριση στο αμιγώς ανθρωπιστικό αίτημα, το ΔΣ της ΕΓΕ εκφράζει την ευαρέσκεια του πρός όλα τα μέλη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννης Λάτσης».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς την Πρόεδρο, Κυρία Εριέττα Λάτση και τον Γραμματέα, Κύριο Δημήτριο Αφεντούλη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
sign-viazis
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΙΑΖΗΣ