Φόρτωση Εκδηλώσεις

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) διοργανώνει στις 8-9/7/2022 Εντατικό Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Ή ΠΡΩΤΟΠΑΘΗ ΧΟΛΙΚΗ ΧΟΛΑΓΓΕΙΙΤΙΔΑ».

Το Φροντιστήριο πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Παθολογική Κλινική & Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο ΠΘ, Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης (ΥΥ & Πλήρες Μέλος ERN-RareLiver) για τα Αυτοάνοσα Νοσήματα του Ήπατος, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Ιατρική Σχολή ΠΘ, ενώ διοργανωτές του είναι οι κ.κ. Καθηγητής Γ. Κ. Κουκούλης, Λάρισα, Καθηγήτρια Ντ. Γ. Τηνιακού, Αθήνα και Καθηγητής Γ. Ν. Νταλέκος, Λάρισα.

Δικαίωμα υποβολής αιτήματος συμμετοχής έχουν νέοι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί στις ειδικότητες της παθολογίας, γαστρεντερολογίας και παθολογικής ανατομικής ηλικίας έως 40 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί καλούνται να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής με email στη διεύθυνση eemh@otenet.gr το αργότερο έως τις 10 Ιουνίου 2022, επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα. Για την επιβεβαίωση της παραλαβής της αίτησής σας θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email εντός 2 ημερών από τη Γραμματεία της ΕΕΜΗ. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΜΗ και οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία!

Εκ μέρους των Διοργανωτών

Καθηγητής
Ιωάννης Ελευσινιώτης

Καθηγητής
Γεώργιος Ν. Νταλέκος

Share This Story, Choose Your Platform!