Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη φετινή διοργάνωση του HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία που συνδιοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και το Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα τελευταία χρόνια σημαντική πρόοδος έχει γίνει στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού συστήματος. Η διημερίδα έχει στόχο την σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στον τομέα της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη συζήτηση θεμάτων της καθημερινής κλινικής πρακτικής, τόσο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όσο και στην νοσοκομειακή περίθαλψη.

Η διημερίδα απευθύνεται όχι μόνο στους ιατρούς γαστρεντερολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων με ενδιαφέρον στις παθήσεις του πεπτικού συστήματος.

Πιστεύοντας ότι η επιστημονική αυτή εκδήλωση θα συμβάλλει στην υπεύθυνη ενημέρωσή σας και με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή σας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της, ευελπιστούμε να συμμετάσχετε ενεργά και να συμβάλλετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Θωμόπουλος
Καθηγητής Παθολογίας - Γαστρεντερολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών,
Διευθυντής, Γαστρεντερολογικό Τμήμα, Παθολογική Κλινική, ΠΓΝ Πατρών

Share This Story, Choose Your Platform!