Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία (EΓE) και η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Πεπτικού (ΕΕΟΠ) διοργανώνουν στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων ένα τετραήμερο ενδοσκοπικό σεμινάριο. Οι δύο πρώτες ημέρες του σεμιναρίου επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και εξάσκηση των νέων κυρίως γαστρεντερολόγων σε βασικές και προηγμένες τεχνικές της θεραπευτικής ενδοσκόπησης, ενώ οι υπόλοιπες δύο αφορούν στην εξέλιξη των ενδοσκοπικών ικανοτήτων έμπειρων συναδέλφων και στην μύησή τους σε εξελιγμένες και περίπλοκες ενδοσκοπικές τεχνικές. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής σε ζωικά μοντέλα (χοίρους) καθώς και σε προπλάσματα εξομοίωσης.

Όλες οι ενδοσκοπικές ασκήσεις θα τελούν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων Ελλήνων και ξένων εκπαιδευτών όπως ο Καθηγητής Kashida από την Ιαπωνία και άλλοι. Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα υπάρχει μοριοδότηση με CME points.

To εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε γαστρεντερολόγους – ενδοσκόπους ανά την υφήλιο που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στους διάφορους τομείς της θεραπευτικής ενδοσκόπησης και να αποκτήσουν πρακτική εξάσκηση στις νεότερες τεχνικές της ενδοσκοπικής μικροχειρουργικής.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο υψηλού επιπέδου τετραήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο διοργανώνεται στις καινούριες εγκαταστάσεις στο «Αττικό Κτίριο» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΑΚΙΣΑ) με την ευγενή χορηγία και τεχνική υποστήριξη της Olympus
& Proton Hellas.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Π. Τάσσιος – Πρόεδρος Ε.Γ.Ε.
Σ. Μιχόπουλος – Πρόεδρος Ενδοσκοπικού Σχολείου Ε.Γ.Ε.
Α. Παπαλόης – Αντιπρόεδρος ΕΕΟΠ
Θ. Θωμαϊδης – Γενικός Γραμματέας ΕΕΟΠ

Παρακαλούμε δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία και όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής και στείλτε τη μαζί με ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα στο endoscopyschool@hsg.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2106727533 (κα Κων/να Ντζόγια).

Share This Story, Choose Your Platform!