Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΓΕ θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την ενεργό συμμετοχή σας, στα Μηνιαία Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τριήμερο 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021 πρόκειται να διεξαχθούν οι δεύτερες εξετάσεις της περιόδου 2020-2021 (μαθήματα Ιανουαρίου έως και Ιουνίου).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι εξετάσεις θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω όμως μίας νέας βελτιωμένης εφαρμογής. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις είναι η προεγγραφή σας. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προεγγραφή σας στην Γραμματεία της ΕΓΕ (makedonia@hsg.gr με κοιν. theophilosk@gmail.com) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Υποχρεωτικά πρέπει να δηλωθεί ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και ΑΡ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Κατόπιν θα λάβετε την επιβεβαίωση εγγραφής και τις αναλυτικές οδηγίες.

Δυστυχώς δεν θα είναι εφικτή η συμμετοχή στις εξετάσεις σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή τους μέχρι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία της Επιτροπής Εκπαίδευσης 2310489399.

Για την Επιτροπή Εκπαίδευσης ΕΓΕ

Σπύρος Μιχόπουλος