Φόρτωση Εκδηλώσεις

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε της διοργάνωση της 9ης Ηπατο-Γαστρεντερολογικής Διημερίδας το διάστημα 22 - 24 Σεπτεμβρίου 2017 με προορισμό το Μέτσοβο.

Αποτελεί μια αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας με στόχο την επιμόρφωση των ειδικών ιατρών της ευρύτερης περιοχής στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας.

Διακεκριμένοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού θα παρουσιάσουν τα νεότερα στοιχεία με απλό και κατανοητό τρόπο και με κλινική κατεύθυνση, ώστε να ενισχύσουν το επιστημονικό υπόβαθρο και τις ικανότητες επί του ασθενή στους νοσοκομειακούς και ιδιώτες ιατρούς ιδίως της περιφέρειας και των μικρότερων νοσοκομείων. Οι παρουσιάσεις θα έχουν φροντιστηριακό χαρακτήρα.

Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει και θα συμβάλλει καθοριστικά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της Διημερίδας δίνοντας κίνητρο σε όλους εμάς για να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Μέτσοβο!

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Δημήτριος Χριστοδούλου
Αναπληρωτής Καθηγητής Γαστρεντερολογίας
Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής
Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Δείτε το Πρόγραμμα

Share This Story, Choose Your Platform!