Φόρτωση Εκδηλώσεις

Δικαιώμα παρακολούθησης έχουν τα μέλη του Νοσηλευτικού Τμήματος της ΕΓΕ

Περιλαμβάνει Πρακτική Ασκηση
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Αιτήσεις συμμετοχής στη γραμματεία της Ε.Γ.Ε.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Νοσηλευτικό Τμήμα της ΕΓΕ (Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία), σε συνεργασία με το Ενδοσκοπικό Τμήμα, διοργανώνουν το 6ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Απολύμανση των ενδοσκοπίων και των εξαρτημάτων στην Ενδοσκόπηση. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο αμφιθέατρο της ΕΓΕ (Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Νέο Ψυχικό, 15451), τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά και ώρες 09:00-15:15.

Η απολύμανση των ενδοσκοπίων ως μέρος της εργασίας των νοσηλευτών στις Μονάδες Ενδοσκοπήσεων, είναι εξαιρετικά σημαντική για την προστασία ασθενών και προσωπικού από λοιμώξεις και αποτελεί δείκτη ποιότητας των παρεχόμενων νοσηλευτικών υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια, οι αλματώδεις εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα και καθιστούν επιτακτική την συνεχή ενημέρωση και επικαιροποίηση των γνώσεων των νοσηλευτών.

Το σεμινάριο απολύμανσης δημιουργήθηκε με αυτό το σκοπό και φέτος θα διεξαχθεί τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, έτσι ώστε όλοι οι νοσηλευτές, από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας να μπορούν να το παρακολουθήσουν. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο με φυσική παρουσία, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση, κατά την οποία αντιπρόσωποι των εταιρειών κατασκευής ενδοσκοπίων και παραγωγής απορρυπαντικών και απολυμαντικών, θα βρίσκονται στο χώρο, προκειμένου να επιδείξουν πρακτικές που αφορούν την απολύμανση και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Για το λόγο αυτό, παροτρύνουμε τους συναδέλφους που δύνανται, να παρευρεθούν δια ζώσης.

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και για τη συμμετοχή απαιτείται εγγραφή.

Για παρακολούθηση με φυσική παρουσία, θα πρέπει να αποστείλετε email με τίτλο «Εγγραφή στο Σεμινάριο Απολύμανσης», όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας τηλέφωνο, στη γραμματεία της ΕΓΕ: info@hsg.gr

Καθώς οι θέσεις των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία ανέρχονται στις 70, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για παρακολούθηση διαδικτυακά δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων. Η εγγραφή γίνεται μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί εδώ.

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλλει στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο επιμόρφωσης που θα συμβαδίζει με τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Γαστρεντερολογίας

Share This Story, Choose Your Platform!