Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχοντας επίγνωση της τιμής, αλλά και της ευθύνης που αναλάβαμε για την διοργάνωση του 43ου Πανελλήνιου Συνέδριου Γαστρεντερολογίας, σας προσκαλούμε στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου του 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο παρουσιάζονται, αφενός τα νεότερα δεδομένα στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία, στο πλαίσιο της διά βίου εκπαίδευσης και ενημέρωσης των Γαστρεντερολόγων και ιατρών άλλων ειδικοτήτων και αφετέρου δίνεται η δυνατότητα γόνιμου διαλόγου, καθώς και η παρουσίαση ερευνητικού έργου.

Οι εξελίξεις σε όλα τα πεδία της ειδικότητάς μας είναι συνεχείς και αποτελεί υποχρέωση της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας να καθιστά κοινωνούς αυτών, τα μέλη της.

Η τεχνολογία αναπτύσσεται με άλματα που αποτυπώνονται στον τομέα των ενδοσκοπήσεων και οι εξελίξεις στη μοριακή βιολογία που στοχεύουν στην εξατομικευμένη θεραπεία τίθενται σε εφαρμογή.

Η μεγάλη συμμετοχή στο προηγούμενο Πανελλήνιο Συνέδριο, αποτελεί απόδειξη του ενδιαφέροντος της ιατρικής κοινότητας για ενημέρωση.

Το 43ο Πανελλήνιο συνέδριο ευελπιστούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και ταυτόχρονα να αποτελέσει βήμα ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, μέσα από παράλληλες δράσεις στην κοινότητα.

Η επιτυχία του Συνεδρίου στηρίζεται στη συμμετοχή σας.

Τον Νοέμβριο σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημήτριος Τζιλβές - Περικλής Τάσσιος

Share This Story, Choose Your Platform!