Φόρτωση Εκδηλώσεις

Με αίσθημα τιμής και ιδιαίτερης χαράς σας προσκαλούμε στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021 να συμμετάσχετε στο 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας και να παρουσιάσετε τις ερευνητικές σας εργασίες σε θέματα καθημερινής ορθής πρακτικής και έρευνας  στον τομέα της Γαστρεντερολογίας.

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της εταιρείας μας, μία εκδήλωση θεσμό και ελπίζουμε ότι όλοι θα συμμετάσχετε ενεργά με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την Γαστρεντερολογία σε επίπεδο έρευνας, εκπαίδευσης, κλινικής πρακτικής, καθώς και στον ρόλο του Γαστρεντερολόγου αλλά και στην συνεργασία του με άλλες ειδικότητες.

Οι δύσκολες συνθήκες με τις οποίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι ελπίζουμε να οδηγήσουν, το επόμενο διάστημα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον ώστε να μπορούμε να υλοποιήσουμε το συνέδριο δια ζώσης. Να είναι μία  ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά και να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά μακριά  από τις εικονικές συνδέσεις που μας έχουν εξουθενώσει εδώ και ένα χρόνο. Να διερευνήσουμε νέες πιθανές συνεργασίες και να ανταλλάξουμε πληροφορίες με νέους αλλά και έμπειρους συναδέλφους μας. Να συνδυάσουμε την εκπλήρωση των επιστημονικών μας στόχων υπηρετώντας ταυτόχρονα την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του τουρισμού που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.

Για την επιτυχία της παραπάνω προσπάθειας, θεωρούμε ως πρώτο αναγκαίο βήμα την αίσια πορεία της  πανδημίας ώστε να επιτρέψει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή συναδέλφων.

Με την ελπίδα ότι το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας θα αποτελέσει την αρχή για την επιστροφή μας στα δια ζώσης συνέδρια της εταιρείας μας, με στόχο τη βελτίωση της Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ιωάννης Βλαχογιαννάκος
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Δημήτριος Χριστοδούλου
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Share This Story, Choose Your Platform!