Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ στις εργασίες του 29ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και Ανθρωπίνου Μικροβιώματος (ΕΜΕΛΑΜ), που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι στις 18-21 Απριλίου 2024.

Το 29ο Συνέδριο, αποτελεί συνέχεια των τελευταίων πολύ επιτυχημένων Συνεδρίων της Εταιρείας μας, το πρώτο υπό τη νέα ονομασία της και θα λάβει χώρα στην αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου Montana στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, κυρίως με φυσική παρουσία αλλά και ζωντανή αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου.

Ήδη από φέτος το Συνέδριο έχει μεγαλώσει σε διάρκεια, ξεκινώντας από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι και το πρωί της Κυριακής, προσαρμοζόμενο στις επιταγές του ΣΦΕΕ για τον χαρακτήρα του ως Πανελληνίου Συνεδρίου, με τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτό. Η Εταιρεία μας έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα δυναμικά εξελισσόμενο επιστημονικό φορέα που καλύπτει όχι μόνο τη βασική και κλινική έρευνα στον τομέα της λοίμωξης από Ελικοβακτηριδίο του Πυλωρού και λοιπών λοιμώξεων πεπτικού αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις στο ευρύτατο πεδίο του ανθρωπίνου Μικροβιώματος, των μεταβολών και των κλινικών του συσχετίσεων. Κατά συνέπεια, η θεματολογία του 29ου Συνεδρίου της ΕΜΕΛΑΜ θα είναι ευρεία, ενημερωμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιλαμβάνοντας στρογγυλές τράπεζες, ομιλίες, αντιπαραθέσεις και ερευνητικό βήμα που θα αφορούν εκτός από τους Γαστρεντερολόγους και άλλους επιστήμονες όπως Παθολόγους, Λοιμωξιολόγους, Γενικούς Ιατρούς, Διαιτολόγους, Παιδιάτρους, Μικροβιολόγους, Παθολογοανατόμους, Βιολόγους, Φαρμακολόγους και Νοσηλευτές.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΜΕΛΑΜ απευθύνω θερμή πρόσκληση στους Έλληνες επιστήμονες να συμβάλλουν με την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους και σε αυτή την επιστημονική μας συνάντηση.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω εκ των προτέρων, τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στους Προέδρους και Ομιλητές, στους Χορηγούς και στην κ. Ντίνα Ντζόγια για την καίρια συμβολή τους στην οργάνωση του επικείμενου 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Σωτήριος Δ. Γεωργόπουλος

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του
29ου Συνεδρίου ΕΜΕΛΑΜ 2024

Share This Story, Choose Your Platform!