Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης οργανώνεται κάθε χρόνο τον μήνα Φεβρουάριο από την Ε.Ε.Π.Ν..Ε., στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» - "Δώμα" (11ος όροφος), κτίριο ΑΧΕΠΑ και πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1996. Το Σεμινάριο είναι πολυθεματικό και περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικά Συμπόσια, Επίκαιρα Θέματα, Επιστημονικές Αντιπαραθέσεις, Διαλέξεις και τις νεότερες εξελίξεις σε διάφορες ειδικότητες. Απευθύνονται στους ιατρούς της Αττικής και της περιφέρειας που εξασκούν το επάγγελμα εντός και εκτός νοσοκομειακού περιβάλλοντος. Ο κύριος στόχος τους είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης. Τα Ετήσια Σεμινάρια Σ.Ι.Ε. μοριοδοτούνται από την UEMS, μέσω του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD). Τα κείμενα των εισηγήσεων δημοσιεύονται στα περιοδικά της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. "Νοσοκομειακά Χρονικά" και "Hospital Chronicles", στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ενωση Επιστημονικού Προσωπικού Νοσοκομίου «Ο Ευαγγελισμός» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.)
Κτίριο: Σχολή Αδελφών Νοσοκόμων
6ος όροφος, Υψηλάντου 45-47, Αθήνα 106 76
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 204 1744
e-mail: sseh.evaggelismos@gmail.com
Web: www.evaggelismos-hosp.gr
Journal: www.hospitalchronicles.gr

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το 23ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Δώμα» του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» (κτίριο ΑΧΕΠΑ, 11ος όροφος), 26 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2018.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η εγγραφή στο Σεμινάριο έχει ως εξής:

 • Δωρεάν για τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους για το 2018.
 • Δωρεάν για τους φοιτητές.
 • 10 € για ειδικευμένους ιατρούς, βιολόγους, χημικούς και άλλους ειδικούς επιστήμονες.
 • 5 € για ειδικευόμενους ιατρούς, νοσηλευτές, τεχνολόγους, παρασκευαστές και λοιπό προσωπικό.

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για την έκδοση τιμολογίου.

Το δικαίωμα συμμετοχής για τις παραπάνω ειδικότητες περιλαμβάνει:

 • Παραλαβή του υλικού του Σεμιναρίου.
 • Παρακολούθηση του Επιστημονικού Προγράμματος του Σεμιναρίου.
 • Παραλαβή κάρτας μέτρησης χρόνου παρακολούθησης.
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης του Σεμιναρίου μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 35 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME - CPD credits).

* Σύμφωνα με την τρέχουσα Εγκύκλιο του ΕΟΦ οι σύνεδροι δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης με μόρια μόνο εφόσον συμπληρώσουν το 60% των συνολικών ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

 • Στον προθάλαμο του «Δώματος» θα βρίσκεται η Γραμματεία του Σεμιναρίου για τις εγγραφές των συνέδρων, κατάρτιση καταλόγων συμμετεχόντων, έκδοση καρτών μέτρησης χρόνου παρακολούθησης, διανομή πιστοποιητικών και άλλων εντύπων του Σεμιναρίου.
 • Οι σύνεδροι θα παραλαμβάνουν κατά την εγγραφή τους την κάρτα μέτρησης χρόνου παρακολούθησης, η οποία είναι αυστηρά προσωπική και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρίτους για την καταχώρηση ωρών παρακολούθησης. Στην είσοδο της συνεδριακής αίθουσας θα υπάρχει μηχάνημα scanner για την καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης και παρακαλούνται οι σύνεδροι να σκανάρουν την κάρτα τους κατά την είσοδο και έξοδο από τη συνεδριακή αίθουσα.
 • Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα δοθούν την τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου, Παρασκευή 02/03/2018, με την επίδειξη της κάρτας μέτρησης χρόνου παρακολούθησης και την παράδοση του συμπληρωμένου εντύπου αξιολόγησης.

Τελετή Επίσημης Έναρξης Σεμιναρίου: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:00

Θα απονεμηθούν τα βραβεία «Δ. Ίκκος», «Κ. Γαρδίκας» και «Α. Μπίλλης» του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στους συμμετέχοντες των περιστατικών που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Θα απονεμηθούν Αριστεία Επιστημονικής Επίδοσης σε Ειδικευόμενους, Εξειδικευόμενους ή/και Επικουρικούς Ιατρούς, κατόπιν υποβολής γραπτής εργασίας και κρίσης από ειδική επιτροπή.

Τελετή Λήξης Σεμιναρίου: Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018, ώρα 17:30

Θα απονεμηθούν 3 βραβεία σε Ειδικευόμενους Ιατρούς με το μεγαλύτερο χρόνο παρακολούθησης.

Συνεργασία με την Επιτροπή Εθελοντισμού της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις ημέρες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και λήψης δειγμάτων, για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στη δεξαμενή εθελοντών δοτών αιμοποιητικών κυττάρων (μυελού των οστών), για τους ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Share This Story, Choose Your Platform!