Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 13ης Ηπατο- Γαστρεντερολογικής Εκδήλωσης το διάστημα 14-16 Μαΐου 2021 με προορισμό τα Ιωάννινα.

Αποτελεί συνέχιση της αξιόλογης εκπαιδευτικής προσπάθειας του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας με στόχο την επιμόρφωση των ειδικών ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας. Η φετινή Διημερίδα είναι επικεντρωμένη σε πιο γενικά θέματα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον παθολόγο, το γενικό γιατρό αλλά και το γιατρό κάθε ειδικότητας που αντιμετωπίζει ασθενείς με νοσήματα του πεπτικού συστήματος.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τα νεότερα στοιχεία με απλό και κατανοητό τρόπο και με κλινική κατεύθυνση, ώστε να ενισχυθεί η γνώση και οι κλινικές ικανότητες στους νοσοκομειακούς και ιδιώτες ιατρούς ιδίως της περιφέρειας και των μικρότερων νοσοκομείων. Οι παρουσιάσεις θα έχουν φροντιστηριακό χαρακτήρα.

Η παρουσία όλων σας μας τιμά και συμβάλλει καθοριστικά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της Εκδήλωσης, δίνοντας κίνητρο σε όλους εμάς να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια. Η φετινή εκδήλωση θα έχει υβριδικό χαρακτήρα, θα μεταδοθεί διαδικτυακά και έχει και περιορισμένη φυσική συμμετοχή εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της εξελισσόμενης πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη και το όπλο του εμβολιασμού.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στα Γιάννενα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΝΕΠΗΓ

Δημήτριος Χριστοδούλου
Καθηγητής Γαστρεντερολογίας
Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Share This Story, Choose Your Platform!