Φόρτωση Εκδηλώσεις

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2018.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας και το Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Εταιρείας. Είναι μία εκδήλωση θεσμός, που σκοπό έχει την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την φαρμακολογία σε επίπεδο έρευνας και εκπαίδευσης, τους μελλοντικούς στόχους της φαρμακοβιομηχανίας και τον ρόλο του φαρμακολόγου σε αυτό το πλαίσιο.

Σημαντικοί καταξιωμένοι επιστήμονες με παγκόσμια ακτινοβολία, έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν προκειμένου να αναπτύξουν θέματα αιχμής στην έρευνα και καινοτομία γύρω από το φάρμακο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους, όσους ενδιαφέρονται για τη φαρμακοθεραπεία και την έρευνα πάνω στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε στους νέους επιστήμονες, που μπορεί να γίνουν φορείς της καινοτομίας και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.pharmacologycongress2018.gr.

Το Επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και η λίστα με τους προσκεκλημένους ομιλητές έχουν ανακοινωθεί ΕΔΩ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, το Συνέδριό μας θα είναι επιτυχημένο και ωφέλιμο για όλους, με την ενεργή συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη πολύτιμη συνεργασία και συμβολή σας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Με τιμή,

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας
Μαρία Κωνσταντή Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Καθηγήτρια Φαρμακολογίας,
Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας,
Τμήμα Ιατρικής,
Σχολή Επιστημών Υγείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Καθηγητής Φαρμακολογίας,
Εργαστήριο Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής,
Σχολή Επιστημών Υγείας,
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη

Share This Story, Choose Your Platform!