Σύστημα καταγραφής εξετάσεων παχέος εντέρου

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, σε εφαρμογή της απόφασης της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της ΕΓΕ, αποφασίσθηκε να ενεργοποιηθεί η προσπάθεια της Εθνικής Επιτροπής για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου με τις δυνάμεις της Γαστρεντερολογικής Κοινότητος και τη γενναία οικονομική επιχορήγηση της ίδιας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καταγραφή των προληπτικών κολονοσκοπήσεων συμπολιτών μας ηλικίας από 50 έως 75 ετών, που θα γίνονται σε δημόσια νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2015, σε ειδική ηλεκτρονική φόρμα, το link της οποίας ακολουθεί.

Τους προσωπικούς σας κωδικούς για να συνδέεστε και να καταχωρείτε τα περιστατικά, σας έχουν αποσταλεί. Εαν για κάποιο λόγο δεν τον έχετε λάβει παρακαλούμε στείλτε email στο support@noveltech.gr αναφέροντας το ον/μο σας, το Νοσοκομείο (αν δεν είστε ιδιώτης) που εργάζεστε και το τηλεφωνό σας.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το εγχειρίδιο χρήσης για το Σύστημα καταγραφής εξετάσεων παχέος εντέρου.

Τέλος, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα σας αποσταλεί ικανός αριθμός ενημερωτικών φυλλαδίων και φυλλαδίων με οδηγίες για την κολονοσκόπηση, που θα διευκολύνει εσάς και τους ασθενείς σας.